De nieuwe gemeenschapsruimten – die dit jaar alweer 4 jaar in gebruik zijn – worden volop gebruikt door de verenigingen. Maar daarnaast heeft het Brouwerhuis nu voor het eerst ook meerdere huurders in het ‘oude’ deel van het complex. Café Wørt heeft haar plaats in het dorp inmiddels veroverd. En binnenkort opent het nieuwe Eetcafé. En daarnaast maken ook jonge ondernemers gebruik van de ruimtes op de eerste verdieping van het monumentale pand.

Als ‘huisbaas’ hebben we als Stichting dan ook onze handen vol, zeker omdat er de komende jaren nog heel veel te doen valt in het oude pand. Want ook voor het Brouwershuis is het de uitdaging om duurzaam te worden. Daarvoor zal er flink verbouwd moeten worden en moet het gebouw aangepast worden aan de hedendaagse eisen door isolatie en aanpassing van verwarming en ventilatie.

De Stichting is daarom op zoek naar:

  • Een ‘gebouwbeheerder’ die namens het Bestuur alle toekomstige (ver-) bouwactiviteiten organiseert en voor alles wat het gebouw betreft het contact verzorgt met onze huurders.
  • ‘Klussers’ die onder aanvoering van de gebouwbeheerder het gebouw in kleine stapjes kunnen verbeteren. We denken daarbij aan mensen met een bouwkundige en elektrotechnische achtergrond. 

Beschikt u over de juiste kennis en ervaring en heeft u tijd en zin om samen met ons het voor Broekhuizen en Broekhuizenvorst markante pand te verbeteren, laat het ons even weten en stuur een mail aan secretariaat@stichtingbrouwershuis.nl.