Sinds 2010 is het beheer van het Brouwershuis in handen van Carla en Mark Doornkamp. Met hun eerdere horeca-ervaring maakten zij de grote stap naar Broekhuizen en gingen zij van start met Restaurant het Maaspaviljoen.

Met grote energie richtten zij het restaurant opnieuw in en zorgden voor een nieuw concept dat zowel de inwoners als toeristen aansprak.

Ook tijdens de sloop en de nieuwbouw bleven Carla en Mark – soms letterlijk vanuit de puinhopen – hun gasten ontvangen. En sindsdien zorgen zij voor het vernieuwde complex.

Carla en Mark hebben reeds geruime tijd geleden aangegeven dat zij eind 2017 hun activiteiten in het Brouwershuis willen beëindigen.

Voor de Stichting betekende dit: op zoek naar een nieuwe huurder én een beheerder van het zalencomplex. Dat is geen eenvoudige opgave.

We hebben besloten om het complex in twee delen te gaan verhuren:

  • het restaurant met het terras aan de Maas, met als bestemming ‘een restaurant voor het gehele gezin’
  • het café in combinatie met de gemeenschapsaccomodatie als ontmoetingsplek voor de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst.

Het afgelopen jaar is met diverse gegadigden gesproken.

Vanaf 1 januari 2018 zal het beheer van het Brouwershuis en de exploitatie van het café worden verzorgd door Annelies en Stef van Loo. Beiden zijn zeer bekend in onze gemeenschap en hebben sinds een aantal jaren ook de nodige horeca-ervaring. Volgens Stef en Annelies ‘kunnen wij de gasten die we in de zomer in Höeg mogen ontvangen, nu ook in de winter een plezierig onderdak bieden’. Ook de gastvrijheid voor de verenigingen is voor Annelies en Stef van groot belang.