Het tussen het kerkplein en de Maas gelegen complex bestaat uit:

 • Het eigenlijke ‘Brouwershuis’. Dit Rijksmonument  stamt uit de XVIII-de eeuw en is met het imposante schilddak  beeldbepalend voor de kern van Broekhuizen. In het oude pand is een café gevestigd. Ook zijn er ideeën om weer op kleine schaal met bierbrouwen aan de slag te gaan.
  Over het gebruik van de eerste verdieping en de hoge zolder zullen in de komende jaren plannen worde gemaakt.
 • Het – richting de Maas uitgebouwde – restaurant (ca. 310 m2) met bijbehorende spoelkeuken en het grote terras aan de Maas.  Deze grote ruimte – die bij de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizen van oudsher bekend is als plaats van dorpsbijeenkomsten – heeft met het terras en het uitzicht op de Maas een bijzondere uitstraling. Het restaurant wordt door de Stichting het Brouwershuis aan een horeca-exploitant verhuurd.
 • Het in 2015 gebouwde ontmoetingscentrum dat als gemeenschapsaccomodatie door de Stichting wordt geëxploiteerd ten behoeve van de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Hier zijn een drietal moderne ruimten ter beschikbaar:
  • de Binnenplaats – een hoge ruimte van ca. 120 m2, bij uitstek geschikt voor het maken van muziek en grotere bijeenkomsten
  • de Brouwerij – een ruimte van 87 m2, met de houten parketvloer en verrijdbare spiegels geschikt voor gym, dans, ballet en yoga. De ruimte is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.
  • de Hooizolder – op de eerste verdieping een ruimte van ca. 60m2 met een jeugdig en speels karakter, geschikt voor vergadering tot ca. 10 personen.

Het beheer van de gemeenschapsaccomodatie wordt verzorgd door de exploitant van het café. De ruimtes zijn de vaste plek voor meer dan 10 verenigingen, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt.
Neem daarvoor contact op met de beheerder: Loop even langs in het café of bel 06 51088435 of stuur een mail

Wilt u zien of onze ruimtes beschikbaar zijn? Ga dan naar beschikbaarheid ruimtes.