Zouden ze niet terug kunnen komen? Na een spetterend show tijdens Brokeze Bruist 2016 zorgt Big Band ’81 voor een swingende avond langs de Maas!

Big Band ’81 is een Noord-Limburgs orkest met muzikanten uit de hele regio. Zij heeft haar roots in Venlo. 20 enthousiaste muzikanten staan voor u klaar om u een onvergetelijk feest te bezorgen met muziek van vroeger en nu, in de beste arrangementen, gemaakt door wereldberoemde componisten en arrangeurs. De band kent een traditionele bigband-formatie, bestaande uit 3 blazerssecties en een complete rhythm-sectie. Daarnaast heeft de band de beschikking over een 3-koppige vocalgroup, waarvan de individuele leden zowel solistisch als in een close-harmony samenstelling voor u optreden.

Haar programma vertegenwoordigt vele stijlen variërend van swing tot rock en van latin tot disco en jazz. Big Band ’81 is hiermee in staat de meest uiteenlopende aangelegenheden muzikaal op te luisteren. De band verzorgt regelmatig de muzikale omlijsting van feestavonden, bedrijfsfeesten, recepties, jubilea, grote bruiloften etc. Naar wens treedt het orkest op als ‘showorkest in smoking en glittervest’ of meer ‘casual’, al dan niet afgewisseld met een kleinere combobezetting. Naast de opluistering van feestelijke aangelegenheden voert de band ook frequent in binnen- en buitenland kwalitatief hoogstaande projecten uit met bekendheden als Ack van Rooijen, Klaus Osterloh, John Marshall, Paul Vaes, Ronald Douglas en Pussycat.

Dit alles staat onder leiding van Dirigent Alex Loiacono.

Meer informatie? Kijk hier

Evenement tijdschema's (1)

Kerkplein
-